DISTRIBUIȚI

Primaria comunei Chișcăreni raionul Sângerei anunță, că miercuri, 30 noiembrie 2016, organizează Ziua Uşilor Deschise.

Astfel, reprezentanții APL Chișcăreni vor împărtăşi experienţa lor de succes altor primari și publicului larg.

Tema :Transparență pentru o comunitate puternică;
Festival ce uneste comunitatea.

În acest context, la Ziua Ușilor Deschise sunt invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, ONG-urilor şi mass-media.
IDIS „Viitorul” va asigura transportul participanţilor. Ora preconizată pentru deplasarea de la sediul IDIS „Viitorul” – str. Iacob Hâncu 10/1, este 9:00.

Pentru deplasarea din Chişinău în Chișcăreni , contactați Coordonatorul Programului Bunelor Practici – Ana-Maria Veverița, la numărul de telefon 022 22 18 44 069424709 sau prin e-mail la ana.veverita@viitorul.org.

Evenimentul are loc cu susţinerea financiară a Consiliului Europei şi asigurarea logistică a Institutului pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale (IDIS) „Viitorul”.

……………

Programul Bunelor Practici ale Autorităţilor Publice Locale din Moldova a fost lansat în anul 2005 de către Consiliul Europei în cooperare cu Guvernul Republicii Moldova, asociaţiile de primari, proiectul USAID „Reforma Autorităţilor Publice Locale” și implementat de către IDIS „Viitorul”, având scopul de a identifica, valorifica și disemina bunele practici printre autorităţile publice locale din Republica Moldova, contribuind astfel la eficientizarea guvernării locale.